NYUGDÍJAS RENDŐRÖK FELJELENTÉSEI PINTÉR SÁNDOR ELLEN

Előszó:

  • Googleplus
  • Youtube

Pártok, kormányok és rendszerek jönnek, mennek…mi viszont maradunk! Próbáljunk hát tisztességgel, jó erkölcs szerint élni. Aki ma még a rendszer „ellenségeit” üldözi, az holnapra- egy másik felfogás szerint könnyedén maga is az új rendszer ellenségévé válhat! Ezt mindig tartsd szem előtt! 
Tanuld meg végre: A pártokat nem imádni kell! A fizetésüket a lakosságtól kapják! Nem pártok, nem személyek, hanem DÖNTÉSEK mellé kell állni, vagy onnan kihátrálni! Ne hagyd magad idiótának nézni, és ne hagyd, hogy pártokkal és azok által képviselt "eszmékkel" a saját hazádban honfitársaiddal szemben megosszanak!


A napokban közöltük egy volt rendvédelmis levelét, melyet dr. Léhmann Györgynek címzett. A levél címe is rendkívül beszédes: "RENDVÉDELMIS DEVIZAKÁROSULT! VAJON TE MEDDIG KELLESZ A HATALOMNAK?" és ide kattintva elérhető. Most pedig kiderült, hogy sorra jelentik fel Pintér Sándort a nyugdíjas rendőrök – de az ügyészség nem nyomoz…most sem!

Nem rendelt el nyomozást az ügyészség Pintér Sándor ellen, bár több volt rendőr is feljelentette a minisztert az egyik, Népszabadságnak adott interjújában tett kijelentése miatt – írja a civilhetes.

A volt szolgálati nyugdíjasoknak egyenként kell elégtételt venniük a bíróság előtt.

Nem rendelt el nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség azt követően, hogy a mintegy féltucat egykori szolgálati nyugdíjas rendőr rágalmazásért feljelentette Pintér Sándor belügyminisztert a Népszabadságnak adott egyik interjújában tett kijelentéséért. Továbbították a feljelentéseket a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, ahol a volt rendőröknek majd egyenként kell megvívniuk a belügyminiszterrel.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

„Ami a szolgálati nyugdíjasokkal történt, része annak a rendteremtésnek, amit a választások után elkezdtünk. Számomra a kérdés az, hogy ezek az emberek éltek vagy visszaéltek a jogaikkal. Minden egyes esetet megvizsgáltattam, és nem találtunk olyan ügyet, amelyben ne merült volna fel valamiféle visszaélés gyanúja.” – Ez volt az a pár mondat, amelyek annyira felháborítottak több egykori szolgálati nyugdíjast, hogy többen közülük tollat ragadtak és feljelentették a tárcavezetőt.

Egyikük, Teplán Tibor, a 2424.hunak azt mondta: „Szolgálati viszonya 2006. március 5-én a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló törvény alapján nyugállományba helyezéssel szűnt meg. Erről a budapesti rendőrfőkapitány parancsot hozott, a Belügyminisztérium pedig kiállította a szolgálati nyugdíj megállapításáról szóló határozatot. Ezeket a dokumentumokat nem helyezték hatályon kívül”.

Mások, köztük ma is aktív rendőrök is sérelmezték a miniszter fent idézett kijelentéseit, és közülük többen kilátásba helyezték, hogy feljelentik, ezt végül csak hatan tették meg. A Központi Nyomozó Főügyészség – ahová április közepén a feljelentések befutottak – a Belügyminisztérium székhelye szerint illetékes V-XIII. kerületi ügyészségre továbbította az összes feljelentést, hogy ott döntsék el, elrendelik-e a nyomozást vagy sem.

Az ügyészség pedig úgy döntött, hogy nem kell nyomozni. A feljelentések mind magánvádas rágalmazási ügyeknek minősülnek, ezért az ügyészek az összes feljelentést áttették a PKKB-ra, ahol majd külön-külön vehetnek elégtételt a rendőrök a belügyminiszteren. 

  • Googleplus
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás