NYÍLT LEVÉL PEST MEGYE RENDŐR-FŐKAPITÁNYÁNAK

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll

ELŐSZÓ:

Nem tudjuk elfogadni, hogy a Jobbik devizahiteles ügyben vitára hívta a parlamenti pártokat.
Ez olyan lenne, mintha a farkas, és a róka elöl a Sas akarná megmenteni a nyuszit.
Ezért a Nem adom a házamat mozgalom, és az Összefogás Párt, valamint szimpatizánsai az alábbi videóban üzennek Z. Kárpát Dánielnek: (ALÁBB A NYÍLT LEVÉL PEST MEGYE RENDŐR-FŐKAPITÁNYÁNAK)

Nyílt levél Pest megye Rendőr-főkapitányának

Tisztelet Dr. Mihály István dandártábornok Úr!

A mai napon a titkárságával időpontot kívántam egyeztetni.

A találkozó célja, hogy a Nem adom a házamat mozgalom küldöttsége Önnel személyesen tudja egyeztetni aggályait azzal kapcsolatban, hogy egyre többször tapasztaljuk, hogy a rendőrség oligarchák, és poligarchák utasítására az állampolgárok kárára mellőzi a törvények betartását, és betartatását.
Úgy gondoljuk, hogy a rendőrség nem tehet különbséget vagyoni helyzet, vagy politikai nézet alapján.

Biztosak vagyunk abban, hogy a mozgalmunk tagjait a közelmúltban ért negatív megkülönböztetés nem az állomány köreiből ered. A rendőrség állományának tagjait súlyosan érinti, hogy felsőbb utasításra törvényt kell szegniük, és ez által legfőbb feladatukat, nem tudják esküjük szerint zavartalanul végezni.

Nem az a célunk, hogy egy-egy rendőrségi jogsértés, vagy túlkapás után panaszokat adjunk be sikamlós parancsokat teljesítő rendőrök ellen. Nem kívánjuk ezen panaszok kivizsgálásával elvonni a rendőri erőket az állampolgárok szolgálatától, és védelmétől.

Mozgalmunk nem csak tagjai házát, hazáját, autóját nem adja. Kiáll minden ember, így a rendőrök jogainak védelméért is.

Azt nem tudjuk elfogadni, hogy a bankárok, és talpnyalóik tilos önhatalmat gyakorolhassanak a rendőrség tudtával, és védelme mellett. Azt sem fogadjuk el, hogy amikor az emberek ez ellen felszólalnak, akkor őket érje jogtalan sérelem.

Mivel az ígért visszahívást nem kaptam meg azzal kapcsolatban, hogy 2014. február 4. vagy 5. napján tudja-e fogadni tízfős küldöttségünket a média képviselőivel együtt, így most ezzel a nyílt levéllel keresem meg.

Kérem, hogy az ismert elérhetőségeimen szíveskedjen jelezni, hogy mely időpont felel meg Önnek.

Amennyiben türelmetlennek érzi levelemet, kérem értse meg, hogy minden nap, ami jogsértésekkel telik rombolja társadalmunkat, és pusztítja országunkat.

A fentieken túl az alábbi aktuális témában is egyeztetni kívánunk:

Úgy tűnik, hogy a rendőrséget különösebben nem érdekli, hogy egy telephelyen olyan gépkocsit tárolnak, aminek jogtalan elvételét a tulajdonos bejelentette.
Amikor a tulajdonos arra kéri a telephelyet őrző rendőrséget, hogy nézze meg, hogy a nála lévő forgalmi engedélyben az Ő neve szerepel, mellyel igazolja, hogy jogosan van a birtokában, tíz-húsz rendőr sem hajlandó még megnézni sem.
– Csak nem azért nem, mert akkor intézkednie kellett volna?
– Talán féltek az oligarcháktól, akik a telephely tulajdonosai?
– Esetleg parancsba kapták, hogy ezt a telephelyet az életük árán is meg kell védeni? Akár több kutyás rendőrrel is?
– Ki fizeti a rendőrségnek a telephely őrzését?
– Kinek fizetnek, és hogyan azok, akiknek érdeke, hogy ne induljon el a gépkocsivisszavételi lavina?
– Poligarcha, vagy oligarcha áll a háttérben?
– Miért nagyobb probléma, ha én figyelemfelhívó szándékkal tulajdonítok el egy rendőrkocsit, mintha a lombard egy állampolgár gépkocsiját?
– Miért csinál hülyét magából a rendőrség?

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

0630-931-9802