KÖZLEMÉNY! “DEVIZAHITELES” DEMONSTRÁCIÓ!

KÖZLEMÉNY! "DEVIZAHITELES" DEMONSTRÁCIÓ!

A december 19.-ére szervezett demonstráció lélekben is felnőtt emberek fegyelmezett figyelemfelhívó demonstrációja lesz a tévedésben tartott tömegek felé.

Tiltakozunk a százezernyi banki áldozatot megbénító közöny, fásultság, beletörődés, és lustaság ellen. Példát mutatunk, hogy a téli hidegben is kiállunk a jogainkért, mert a lelkiismeretünk egyszerűen ezt parancsolja.
És várunk mindenkit, aki még emlékszik arra, milyen volt reggel úgy felkelni, hogy nem a havi törlesztőrészlet, nem a banki fenyegetőzés, és nem a bírósági végrehajtó volt az első gondolata.
Várunk mindenkit, aki szeretne egyszer megint így élni. Mert ezért tenni kell. Ez a küzdelem még csak most kezdődik igazán.

Közlemény!

A december 19.-i demonstráció bejelentése, és egyeztetése megtörtént. Az előkészületek folytatódnak, melyek közé tartozik a követeléseink petíció formájában történő benyújtása a Köztársasági- és Miniszterelnöki Hivatalokhoz, valamint egyeztetés a vidéki városokban történő csatlakozó demonstrációk szervezőivel.

Azt szeretnénk elérni, hogy minél több vidéki városban legyenek ilyenek, és a kifosztottak országosan kiálljanak magukért. Mondjanak nemet a jogtiprásra, és igent a rettegés nélküli életre..   Facebook