FIGYELEM! KÖZLEMÉNY–PÁRT ÉS POLITIKUS STOP!(Újratöltve)

FIGYELEM! KÖZLEMÉNY – KÉRJÜK, OSZD MEG!
PÁRT ÉS POLITIKUS STOP!- avagy beszéljünk nyíltan!

Az utóbbi időben a Nemzeti Civil Kontroll Facebook oldalán elszaporodtak a különböző parlamenti pártok „netkampány csapattagjai” által a Facebook oldalunkra feltöltött hozzászólások. Ezekben a hozzászólásokban a zombi pártkatonák esetenként burkoltan, de a legtöbb alkalommal nyíltan pártjaikat, szervezeteiket reklámozták.

Az NCK már több alkalommal kifejtette a véleményét a jelenlegi parlamenti pártokról és politikusokról.
Számunkra a teljes parlamenti garnitúra hiteltelen, a politikát jelenlegi formájában szánalmas szemfényvesztésnek, még a politikust a legkártékonyabb fajnak tartjuk a földön –PÁRTÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL! (…persze csak az őket irányító bankárok és pénzvilág után)
Megmagyarázni nem fogjuk, mert aki figyelemmel kísérte a weboldalunkon a www.civilkontroll.com és Facebook oldalunkon megjelenő anyagokat az pontosan érti, hogy miért döntöttünk így. Ettől függetlenül döntésünk egy apró szeletéről ide kattintva olvashatsz.

Eddig toleránsak voltunk, és a legtöbb esetben csak a zombi pártkatonák hozzászólásait töröltük. A mai naptól ez változik, az ilyen jellegű bejegyzésekkel együtt a „trollt” is azonnal kitiltjuk!

A Nemzeti Civil Kontroll Facebook oldalának indításakor a következő üzenetet fogadja az oldal látogatóját: „Pártok nélkül, a hazugságok ellen”

A „Rólunk” részben pedig: „..Az NCK politikus és párt-szkeptikus!
Oldalainkon nem engedünk teret politikai pártok, szervezetek propagandájának, valamint programjaik népszerűsítésének, kivéve, ha az adott szervezet a megfelelő garanciák nyújtása mellett együttműködési megállapodást kötött Polgárjogi Mozgalmunkkal!
Az ilyen jellegű tevékenységet a hozzászólás törlésével, valamint azonnali, és indoklás nélküli kizárással szankcionáljuk! Kérjük, hogy ezt a fontos tényezőt csatlakozásodkor vedd figyelembe!"

A Nemzeti Civil Kontroll jelenleg a Haza Nem Eladó mozgalommal, illetve a BAÉSZ-el (Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete- Kásler Árpád) kötött együttműködési megállapodást!

NEMZETI CIVIL KONTROLL
2013-01-27

A "DEVIZA"-HITELEZÉSSEL" KAPCSOLATOS PÁRTOKRÓL ALKOTOTT VÉLEMÉNYÜNK:

A "deviza" – "hitelezési" társadalmi tragédia 2010-ig, a teljes parlamenti garnitúra közös felelőssége! Nincs csak bal és jobboldali bűn, hiába mutogatnak egymásra a parlamenti pártok.

Látogasd meg a www.parlament.hu weboldalt, és megláthatod a "deviza"-"hitelezési" anomália szempontjából fontos stratégiai parlamenti bizottságok, és albizottságok pártok és képviselők szerinti megosztását!
Láthatod, hogy nincs kivétel, minden párt, így minden képviselő tudott, illetve tudhatott mindent!
Ne feledd: a Magyar Állam jogfolytonossága és alapvető felelőssége nem szűnik meg egy-egy választás alkalmával! A kétharmad pedig tejhatalom, bizonyítja többek között az is, hogy néhány hónap alatt a FIDESZ-KDNP alkotmányozott!

NINCSENEK ELFOGADHATÓ ÉRVEK A FIDESZ-KDNP FELELŐSSÉG ALÓLI KIBÚVÁSÁRA!

2010-től pedig az új, ellenzéki pártok felelőssége is felvetődik. Szónokolnak a banki csalásokról, visszaélésekről, kerekasztal beszélgetéseket és vitákat szerveznek, de a csalás leleplezése és az ügy megoldása érdekében hivatalból egyik sem fordult az Európai Bírósághoz, közérdekű keresetet, vagy ügyészségi feljelentést egyik sem tett! Pedig ez, a tények ismeretében, és a bizonyítékok birtokában nem csak joguk, hanem alapvető kötelességük lenne! (ezeket a lépéseket is a civileknek kellett megtenni) Így "ellenzéki" szereplésük nem más, mint hiteltelen színjáték, választási kampány! Ne hagy magad átverni!