A KOPPÁNY CSOPORT FELHÍVÁSA-OSZD MEG

Tisztelt Civilkontroll.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Kérem tisztelettel az alábbi írás leközlését.

JÓ HÍREM VAN! NEM FOGTOK ELVESZNI. VAN SEGÍTSÉG!

 

A KOPPÁNY CSOPORT FELHÍVÁSA.
Amióta a Koppány csoport rajta kívül álló okok miatt másfél éve felfüggesztette a deviza adósokért folytatott harcát, megszűnt az „IGAZI OTTHONVÉDELEM”.

A jelenlegi erőtlen küzdelem miatt a kifosztók még intenzívebben szívják az emberek vérét. Az emberek elesettek, elkeseredettek és reménytelenek. Vissza kell adni a hitüket, amire csak a Koppány képes.

Talán még sokan emlékeznek a Koppány csoport 2012-es megalakulására, amikor a bajbajutott embereknek nem lévén semmilyen reménye sok száz öngyilkosságot követtek el. 2012-ben a Koppány csoport megalakulásával megindult egy hatásos otthonvédelem és az emberek hite is visszatért.

A deviza adósok még nagyobb bajban vannak, mint 3 évvel ezelőtt. Az okok ismertek.

A Koppány csoport ennek okán, valamint „SOKAK BIZTATÁSÁRA”, akik megkerestek úgy döntöttem, hogy sérelmeimet félre téve még egyszer felépítem vagy újjá alakítom a Koppány csoportot. Nagy szükség van igazi ellenállásra ebben egyet érthetünk.

EHHEZ AZONBAN SEGÍTSÉGRE LESZ SZÜKSÉGÜNK.

Olyan elszánt és elhivatott emberekre lesz szükségünk, legyen az aktív harcos vagy otthonülő segítő, akik hűségesen építik a Koppány csoportot.

ELSZÁNTSÁG – ELHIVATOTTSÁG ÉS HŰSÉG!

Ezeket szabad csak szem előtt tartani, hogy újra felvehessük a harcot a bankokkal, a bankárokkal, a közjegyzőkkel és végrehajtókkal, a behajtókkal, valamint bizonyos velejéig romlott politikusokkal. Ezek a szabályaink melyek mentén pár hónap alatt a Koppány csoport újra nagyra nőhet, és eredményes küzdelmet folytathat a hiénákkal szemben.

TE DÖNTESZ, FELVESZED, A HARCOT VAGY TOVÁBB TŰRÖD A KIFOSZTÁST.

Aki tehát szeretne részt venni a Koppány csoport felélesztésében vagy újjáteremtésében a korábbi elszánt és önzetlen tendenciák mellett, azt meghívjuk első körben egy közös konferenciára, ha úgy tetszik megbeszélésre, melynek időpontját az után tesszük nyilvánossá, miután a KELLŐ SZÁMÚ jelentkezések megtörténtek.Olyanokat várunk erre az eseményre, akik Koppányosként szeretnének részt venni. Jelentkezz lehet az alábbi email címen: koppanycsoport@gmail.com – Amit meg kell adnod: neved, városod neve, szakképzettséged, telefonszámod és email címed. Azt is jelezheted, milyen feladatot vállalnál szívesen.

„MERT A SZÍV GYŐZNI FOG”.

Balogh Béla
Email: koppanycsoport@gmail.com
Telefon: 06 20 9160029

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás